9 лютого 2022 11:13
2

Артем ГАГАРІН: "Коли один клуб почав не просто користуватися "Олімпійським" , а платити за оренду - на стадіоні почали щось робити"

Віце-президент "Кривбасу" Артем Гагарін розповів в інтерв'ю Tribuna.com розповів, чому футбольні стадіони можуть бути з біговими доріжками.


"Можна побудувати дах або відремонтувати ще три школи, три садочки або ще три якихось спортивних об'єкта, що якраз робиться і в Кривому Розі і по всій Україні.


Багато хто говорив: "Давайте перенесемо стадіон в інше місце". Але плюс цього місця, що воно прохідне і знаходиться поруч з великим парком. Люди приходять туди провести час. Це як у Львові - є стадіон "Україна" в шикарному місці, а є "Арена Львів" за містом.


Є люди, які кажуть, чому він з доріжками, а не чисто футбольний. А чому він повинен таким бути? Там є діти, які займаються різними видами спорту. Це міський стадіон, а у нас є свій чисто футбольний. І хто сказав, що легка атлетика не цікава? Якраз навпаки.


Приклад "Олімпійського". Коли один футбольний клуб почав не просто користуватися стадіоном, а платити за оренду, то на стадіоні почали щось робити. Він став краще виглядати всередині останнім часом.


Після того як на стадіоні замінили поле, почали реставрацію бігових доріжок. Також там відновили яму, сектор для стрибків з жердиною і зробили інші речі. Я питав, навіщо почали це робити. Сказали, що користується попитом і легкоатлетичну зону беруть в оренду. А це гроші для стадіону.


Тому не факт, що бігові доріжки – це мінус", – сказав Гагарін.

Динамо не тільки платило оренду, а і ділило прибутки з усіх матчів від продажу квитків. Тому просто стало більше матчів і доходи від цього збільшились через те, що з'явився ще один орендар. І газон, і реновація інфраструктури - все 50 на 50 платили Динамо і шахта. Тому Гагарін - зелений чоловічок і цим все сказно.
здається цей весь спіч тільки заради того шоб лизнуть ахмету? так він начє в контрах з квартальной кодлой