8 лютого 2022 13:08
3

Ось так поворот для Віталія Миколенка: біда партнера дарує українцю унікальний шанс у Ліверпулі

Захисник збірної України Віталій Миколенко несподівано залишився без конкурента на своїй позиції в Евертоні, пише zbirna.com.


Конкурент Віталія Миколенка на позиції лівого фулбека в Евертоні Бен Годфрі вибув з ладу принаймні до березня. Про це повідомляє офіційний сайт ліверпульського клубу.


У суботньому матчі з Брентфордом на Кубок Англії (4:1) Годфрі змушений був через травму покинути поле вже на 14-й хвилині матчу. Як показав результат вчорашнього обстеження, він порвав підколінне сухожилля і не повернеться на поле раніше березня.

Главное самому Виталику правильно готовиться, чтобы не травмироваться на ровном месте и пользуясь ситуацией безальтернативности за ближайшие пол года зщастолбить за собой левый фланг!
Как бы Годфри играл под Миколенко - второго центрального - так что Годфри и не был ему прямым конкурентом, а мог в случае чего подменить Миколу чуть выше на позиции латераля - это если по сути рассуждать! А "журналисту" написавшему это лучше изучать матчасть.... ведь такой пост сродни тому, что если бы писали про динамо, что выбывший Сирота или Шабанов подарили бы Миколе уникальный шанс...
Ха … до березня … Это травма очень серьёзная … и не известно хорошо это или плохо для Виталика..