8 лютого 2022 12:04

Віталій РЕВА: "У мене немає завдань відбити якийсь пенальті, зіграти більше всіх матчів"

47-річний воротар Лівого Берега Віталій Рева в інтерв'ю Sport Arena розповів, як підходить до продовження кар'єри професійного футболіста.


У екс-голкіпера національної збірної України також є стороння робота, яку він поєднує з виступами у другій лізі.


"У мене немає ні цілей, ні рекордів, ні завдань — я живу і отримую від життя задоволення, але я вкладаю в це задоволення певні свої витрати, час. Забираю свій час у сім'ї, тому що якщо є робота — ти не з сім'єю, як зараз на зборах. У мене є дочка, яку треба виховувати. Якщо ти чимось жертвуєш, то йдеш з тієї області. У мене немає завдань відбити якийсь пенальті, зіграти більше всіх матчів, стрибнути... Я лише виконую те, що на сьогоднішній день вважаю за потрібне", - пояснив Рева.


"У мене є якісь секрети, які я можу не відкривати. Але це моє життя. До інших я не звертаюся, якщо є якісь питання - я відкритий. У мене є певна програма, Підготовка до сезону, є свої якісь моменти: я вчуся, викладаю в центрі ліцензування, працюю тренером молодіжної збірної. Всі ці моменти мені потрібно продумувати".


З початку сезону Рева зіграв у шести матчах Лівого Берега в другій лізі, де столичний клуб після 19 зіграних матчів займає друге місце в групі "А".


Рева - колишній воротар київських Динамо, Арсеналу, Оболоні і ЦСКА, а також Таврії і Кривбасу. У складі Динамо голкіпер ставав чемпіоном України (2004) і володарем Кубка України (2003).


Фото - facebook.com/fclbkiev