7 лютого 2022 14:22

"Ми бігали так, що кишки можна було виплюнути". Адлейба згадав про спортивну юність з Мілевським і Алієвим під керівництвом Яковенко

В ексклюзивному інтерв'ю для FanDay.net Денис Адлейба згадав період зі свого життя, коли він виступав за Динамо-2 разом Олександром Алієвим і Артемом Мілевським.


У той період другим складом киян керував Павло Яковенко. Екс-півзахисник вважає, що Павло Яковенко погубив його футбольний талант.


Екс-півзахисник згадав як проходили заняття з Яковенко і до яких результатів вони приводили.


"У нас за одне тренування могло бути три тести Купера. Коли бігали на Олімпійській базі, то ми розуміли, що це біда. Ми бігали так, що кишки можна було виплюнути.


Однак це давало свої плоди – бували матчі, що ми перегравали суперника на одному диханні. Але ж матеріал стирається, та й ми теж. Ти максимально вичавлюєш людину, коли потрібен результат. На зборах у нас було десь п'ять тренувань на день. Вранці в манежі ми по дві години чеканили гандбольними м'ячами, потім йшли в школу, потім тренування, гімнастика, плавання, ще щось - дурдом був просто!


Це серйозні тренування, а не дитяча підготовка, а ми ж ще були школярами. Бувало таке, що деяким хлопцям було погано, Різне було", - згадує Адлейба в ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net.