6 лютого 2022 10:32

Руні: "У перші роки в МЮ я міг просто замкнутися на два дні і піти в запій"

Колишній нападник "Манчестер Юнайтед" Уейн Руні розповів, що у нього були серйозні проблеми з алкоголем на старті кар'єри.


"Я зробив дуже багато помилок в молодості. Якісь з них потрапили в пресу, якісь ні. Мені було дуже важко розбиратися з тим, що пишуть в пресі, з тим, що від мене вимагає тренер, з проблемами в сім'ї. У свої перші роки в "Манчестер Юнайтед", до того, як народився мій перший син Кай, я практично ізолювався від усіх і майже не виходив з дому. Іноді бувало, що у мене з'являлася пара вільних днів від футболу, я просто замикався і напивався, намагаючись прогнати всі думки з голови. Це допомагало мені забути про проблеми, з якими я намагався розібратися. Можна сказати, я йшов в запій.


У молодості я був дуже злим агресивним. Це було очевидно, коли я тільки прийшов у футбол. Очевидно, що у мене були проблеми, з якими я намагався розібратися. Зараз, на щастя, я тримаю все під контролем. Тепер у мене немає проблем з випивкою. Так, іноді я можу дозволити собі випити, але не так, як раніше. Зараз я все контролюю", - наводить Daily Mail слова Руні.


Руні виступав за "Манчестер Юнайтед" з 2004 по 2017 рік. Він забив 253 голи в 559 матчах за команду і є найкращим бомбардиром в історії клубу.