5 лютого 2022 15:08
1

"Можна сказати, Яковенко погубив мій талант". Колишній одноклубник Мілевського і Алієва жорстко проїхався по тренеру академкласа "Динамо"

Денис Адлейба не в захваті від колишньої роботи під керівництвом Павла Яковенка.


На рубежі тисячоліть Динамо вирішило створити свій легендарний академклас, запросивши хлопців 1985 року народження з усього колишнього СРСР. У тій групі, очолюваній колишнім гравцем біло-синіх Павлом Яковенко, перебували в тому числі Артем Мілевський, Олександр Алієв і Денис Адлейба.


І якщо перші двоє в підсумку доросли до першої команди Динамо, то Адлейба, який прийшов зі Спартака, не зумів побудувати гідну кар'єру. На думку самого екс-гравця винен у цьому був Яковенко, в чому Адлейба зізнався в ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net.


- Павло Яковенко - це топовий тренер?


- У нього була надмірна суворість і він мені не дав розкритися, це однозначно.


Можна сказати, що він погубив мій талант.


Яковенко мене використовував не на тій позиції, де було потрібно. Не знаю, чому він так чинив. Також він неграмотний у тактичному плані. Я досі не розумію його тактики, але ж тренер повинен чомусь навчити футболістів, правильно? Так, у нього була своя харизма. Я нічого поганого про нього не хочу говорити, але і нічого хорошого не можу сказати.


***


Після Динамо Адлейба грав за тернопільську Ниву та броварський Нафком. Також в його активі виступи за збірну України U-17.

це той чел що постійно бухав з мільою?