5 лютого 2022 09:48

"Михайличенко повірив в Алієва, але він був боягуз боягузом все життя". Адлейба - про шанс заграти в першій команді "Динамо"

В ексклюзивному інтерв'ю для FanDay.net Денис Адлейба згадав період зі свого життя, коли він виступав за Динамо-2 разом Артемом Мілевським і конкурував за місце у складі з Олександром Алієвим.


Денис Адлейба не зміг назвати конкретну причину, чому у нього не вийшло зіграти в основі Динамо Київ.


"Багато нюансів. Моя думка, як я бачив цю ситуацію: звичайно, ми всі не без своїх мінусів або помилок, але реально була така людина, не буду називати імена і прізвища, проте ця людина дуже сильно в мене не вірила. Навіть якщо хотів вірити, то спеціально цього не робив.


Я знав, що міг бути на рівні Мілевського і Алієва в першій команді, а може і бути краще. Просто херня всюди присутня. Когось тягнуть, а когось ні. Я розумію, що ми з Мілевським дійсно були на рівні".


Також екс-півзахисник Динамо-2 висловився про Олександра Алієва, якому Михайличенко віддавав перевагу.


"В Алієва повірив Михайличенко, ну грав він, бив, але був боягуз боягузом все життя. Міг віддати передачу або вдарити, якщо ніхто не заважає, а коли до нього представили щільно гравця, то де Алієв, де ця шляпа?", - згадує Адлейба в ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net.