3 лютого 2022 19:25

Дуглас Коста продовжить кар'єру в МЛС

"Лос-Анджелес Гелаксі" досяг домовленості з нападаючим "Греміо" Дугласом Костою, який перейде в американську команду на правах оренди до кінця сезону. Про це повідомляє журналіст Фабріціо Романо в "Твіттері".


31-річний футболіст буде орендований до кінця сезону, тоді у нього закінчується контракт з "Греміо". Потім Коста підпише контракт з "Лос-Анджелес Гелаксі" на два роки. У неділю Коста має прилетіти до США. "Фламенго" також цікавився гравцем.


У розіграші чемпіонату Бразилії півзахисник провів 26 матчів, забив три голи і віддав дві результативні передачі. "Греміо" за підсумками сезону не вдалося зберегти прописку у вищому дивізіоні, клуб вилетів до бразильської Серії B.


Коста є вихованцем "Греміо" і виступав за цю команду з 2008 по 2009 рік, звідки пізніше перейшов у донецький "Шахтар". Також півзахисник виступав за "Баварію" і "Ювентус".


"Лос-Анджелес Гелаксі" в минулому сезоні МЛС зайняв 8-е місце в Західній конференції і не потрапив в плей-офф. Переможцем турніру стала команда "Нью-Йорк Сіті".