3 лютого 2022 13:29
1

Дієго ЛОНГО: "Супряга - інтроверт, але може вибухнути в будь-який момент. У "Сампдорії" повинні з ним працювати"

Колишній асистент Мірчі Луческу в "Динамо" Дієго Лонго для порталу sampdorianews.net дав характеристику Владиславу Супряги, який перейшов в "Сампдорію" на правах оренди.


"Супряга -гравець, який любить простір. Він не той футболіст, який гратиме спиною до воріт, незважаючи на відмінну статуру. Він дуже швидкий і має хорошу техніку. Йому потрібно навчитися використовувати вільний простір попереду".

"Супряга не грав у Києві, тому що "Динамо" грає по-іншому. Вперді повинен був бути фізично сильний форвард, здатний закривати м'яч корпусом. Владислав гравець іншого типажу".

"У нього є гольове чуття. Коли він грав в оренді, то забив кілька хороших м'ячів завдяки своїй швидкості".

"Перехід в "Сампдорію" - це можливість перезапустити свою кар'єру. Але йому потрібно надати кращі умови на полі. З Супрягою потрібно працювати як на полі, так і за його межами. Адже ще кілька місяців тому хлопець не говорив по-англійськи".

"Супряга більше інтроверт і повинен потрапити в таке оточення, в якому буде відчувати себе невимушено. Якщо в "Сампдорії" це зроблять, то у нього все вийде. Влад-професіонал з великим потенціалом".

"Так, він молодий, але вже грав у Лізі чемпіонів проти "Ювентуса" і "Барселони". На даний момент "Сапдорія" веде боротьбу за виживання в Серії А, а у Супряги не багато досвіду. Але він може вибухнути в будь-який момент".

"Вперді повинен був бути..." вперді? :)