1 лютого 2022 21:40

Владислав КУЛАЧ: "Сподіваюся, другий збір буде ще більш результативним для мене і команди"

Нападник київського Динамо Владислав Кулач в ексклюзивному інтерв'ю відеожурналу Yellow поділився враженнями від першого збору столичного клубу в Іспанії і своєї результативності в контрольних матчах. Нагадаємо, що в чотирьох іспанських спарингах форвард відзначився двома забитими м'ячами.

- Виходячи на будь-яку гру, я, як і кожен з нас, налаштовуюся тільки на перемогу і результативні дії. Я виконував те, що від мене вимагає тренерський штаб. Добре, що так виходило, але це тільки збори, ми готуємося до чемпіонату. Але цей момент додає позитиву.

Думаю, що на зборах кожен футболіст повинен отримувати ігрову практику і користуватися своїм шансом. Це підготовчий етап, де ти повинен додавати і набирати фізичні і тактичні кондиції, як і вся команда в цілому. Я вважаю, що перший збір пройшов добре і сподіваюся, що другий буде ще краще, як для мене, так і для всієї команди.

Ми відмінно провели збір, виконали те, що від нас вимагав тренерський штаб, і з хорошим настроєм приїхали на другий, — сказав Кулач.