1 лютого 2022 00:02
2

Український захисник московського "Динамо" Ордець розповів, як би зіграли Україна і Росія, якби їх не розводила ФІФА

Захисник московського "Динамо" Іван Ордець поділився думкою про те, як би зіграли Україна і Росія в стикових матчах чемпіонату світу, якби їх не розводила ФІФА.


- Росію і Україну розводили в стикових матчах чемпіонату світу. Ти б хотів, щоб команди зіграли один з одним?

- Швидше так, ніж ні. Мені здається, це б призвело до чогось хорошого. Можливо, для початку варто провести товариський матч на зборах. Але хотілося б, звичайно, щоб команди зіграли на чемпіонаті світу.


- Як би зіграли?

- Думаю, зараз Україна обіграла б Росію. Та й не тільки зараз-рік тому б теж перемогла. Тому що є система і стиль. Не можу говорити про Петракова, але Шевченко на першому тренуванні нам сказав: "У мене ви не будете багато бігати. Але будете багато думати". Тобто варіант "бий-біжи" виключили відразу: все через пас і відкривання.


У Шевченка дуже сильний штаб - ми кожне тренування і гру вибудовували систему. Це призвело до того, що в деяких матчах могло не бути результату, але ігровий малюнок був завжди. Саме це відрізняло Україну від збірної Росії.


Але зараз у Росії теж дуже хороший тренер. Думаю, все налагодиться.

Мені здається, це б призвело до чогось хорошого. Можливо, для початку варто провести товариський матч на зборах.---- далі все зрозуміло, дивно що не сказав про рівну боротьбу ))))
Не Український захисник, а хохляцький захисник московського "Динамо". На Українського він і йому подібні Ракицькі не заслуговують.