26 січня 2022 10:06

"Мілан" і "Ліверпуль" виявляють інтерес до 20-річного захисника "Шальке"

20-річний захисник німецького "Шальке-04" Малік Тшау, який має подвійне громадянство – Німеччини та Фінляндії, привернув увагу відразу двох відомих європейських клубів – англійського "Ліверпуля" та італійського "Мілана". Про це повідомляє Football Italia.


За даними різних італійських джерел, директор "Мілана" Паоло Мальдіні визначив Тшау як потенційне посилення захисту в останні дні січневого трансферного вікна. 20-річний футболіст відповідає шуканому профілю молодого гравця, який міг би показати зростання протягом наступних кількох років, а не тільки заповнити прогалину в складі після травми датчанина Симона К'єра.


Переговори знаходяться на ранній стадії, і на даний момент, схоже, існує досить великий розрив між оцінкою німецького клубу і пропозицією "Мілана". Керівництво італійців при цьому побоюється, що інтерес "Ліверпуля" виллється в щось більше.


Тшау має на своєму рахунку вже 6 ігор за збірну Німеччини U-20, в яких він відзначився 1 голом. За основу "Шальке-04" у поточному сезоні він взяв участь у 21 матчі. Його трансферна вартість оцінюється в € 5 млн.