25 січня 2022 23:43
1

Йожеф САБО: "В альянс Шевченка і збірної Польщі не вірю"

Тема можливого альянсу Андрія Шевченка і збірної Польщі- одна з головних на європейському медіа-просторі. Своєю думкою про сьогодення і майбутньє свого колишнього підопічного по київському "Динамо" і збірній України з Meta-ratings.com.ua поділився один з авторитетних українських тренерів - Йожеф Сабо.


"Не потрібно було Шевченка туди йти. Невже він не бачив, що в "Дженоа" немає гравців? Перш, ніж йти працювати з якоюсь командою, потенційний кандидат на роль головного тренера повинен розіслати своїх помічників, щоб ті поїхали і подивилися її футболістів і доповіли йому про це.


Я думав, що прийшовши в генуезький клуб, Андрій Шевченко домовився з керівництвом про покупку як мінімум трьох-чотирьох або п'яти футболістів для посилення. Але нікого при ньому і не купили. А команда тим часом знаходиться зараз на передостанньому місці. Хоча у замикаючої таблицю "Салернітани" на три очки менше і гра в запасі.


Як мені здається, "Дженоа" вже не врятується від вильоту. А що стосується нового варіанту для Шевченка, про який в останні дні все тільки й кажуть - збірної Польщі, то я не вірю. Якщо він людина розсудлива, то зараз нікуди не піде. Йому необхідно висидіти якийсь період, добре поміркувавши над тим, що зробив і навіщо, чи правильно вчинив, пішовши в "Дженоа", чи неправильно. Шевченка необхідно відпочити. А вже потім, з новими силами і свіжим поглядом кудись поїхати".


Фото - сайт телеканалiв "Футбол 1/2/3"

Бабло зло,но не без него