25 січня 2022 11:44

Польський журналіст: "Шевченко увійде до топ-5 найдорожчих тренерів збірних Європи"

Польський журналіст Петр Слонка в ексклюзивному коментарі для Футбол NEWS поділився подробицями можливого призначення Андрія Шевченка головним тренером збірної Польщі і розкрив деталі потенційного контракту українського фахівця.


- Цезарій Кулеша розповів кільком журналістам, що PZPN (Польський футбольний союз) хоче призначити Андрія Шевченка, переговори тривають, а сам Шевченко теж хоче в збірну Польщі. Кулеша хоче будувати свій проект. Призначити Адама Навалку - це стара ідея Збігнєва Бонека, з яким Кулеша не хоче асоціюватися. Він хоче призначити іншого тренера. Кулеша бажає чогось нового, іншого. У нього вже була пропозиція для Колера і Каннаваро, але вони не говорять російською, а Кулеша - англійською.


З'явилася інформація, що контракт Шевченка фінансуватиме приватний спонсор. Я думаю, це буде державна компанія. Нещодавно польський уряд заявив, що хоче виділити півмільярда злотих, а це приблизно 120 мільйонів євро, на спорт. Я думаю, що частина з цієї суми піде на зарплату Шевченка.


Андрій Шевченко стане найдорожчим тренером збірної Польщі. У нас ще був Лео Бенхакер, зарплату якого теж платили спонсори. Але це були інші гроші, мені. Думаю, Шевченко зараз буде в топ-5 найдорожчих тренерів збірних Європи, - сказав Слонка.