24 січня 2022 12:54

Альба про критику: "Ветеранів виділяють так, немов у "Барсі" є тільки вони. Якщо я граю погано, я убитий"

Лівий захисник "Барселони" Жорді Альба після перемоги над "Алавесом" (1:0) в Ла Лізі висловився про критику, з якою стикається, виступаючи за каталонський клуб.

32-річний футболіст піддався критиці після поразки "Барселони" від "Атлетика" (2:3, Дод.вр.) в 1/8 фіналу Кубка Іспанії.

"Я вже багато років відчуваю, що до мене ставляться особливо. Таке трапляється не вперше. Але я приймаю критику, вона завжди буде.

Якщо я добре граю, про мене ніхто не говорить. Якщо я проводжу нормальний матч, мене критикують за те, що я не організував два голи. Якщо я граю погано, я вбитий. Але я розумію, що в минулій грі зіграв не кращим чином.

Ніхто не дарував мені 10 років в "Барселоні". Виділяють завжди тільки ветеранів. Виглядає так, немов у "Барсі" є тільки ветерани, більше нікого.

Про ветеранів говорять вже чотири роки. Тоді мені було 28 років. Ось так йдуть справи. Зараз мені 32 роки, але я відчуваю, що сильний. Матчі можуть складатися краще або гірше, але, повторюся, в минулій грі я не був хороший", – сказав Альба.