21 січня 2022 22:14

"Барселона" оголосила остаточний діагноз Фаті

Став відомий остаточний діагноз іспанського нападника "Барселони" Ансу Фаті, який травмувався в матчі проти" Атлетика " Більбао (2:3) в рамках 1\8 фіналу Кубка Короля.


"Тест, проведені в п'ятницю у гравця першої команди Ансу фаті, підтвердили, що у нього травма проксимального сухожилля біцепса стегнової кістки лівої нога. Найближчими днями буде прийнято рішення про лікування", - йдеться в заяві прес-служби каталонського клубу.


Журналіст Хаві Мігель додає деякі деталі: "Клуб рекомендує зробити операцію.


Гравець повинен прийняти рішення в найближчі кілька днів. Він може вибути на 3 місяць. У Клубі почалися дебати, щоб вирішити, чи перенесе Ансу фаті операцію, щоб вирішити проблеми з стегновим біцепсом лівої ноги.


І лікарі, і тренерський штаб за те, щоб гравець піддався втручанню, щоб остаточно закрити кран м'язових рецидивів, від яких він страждає в цьому сезоні. Остаточне рішення буде прийнято після зустрічі з гравцем і його батьками.


Тести, які він пройшов сьогодні вдень, підтвердили далеко зайшов розрив підколінного сухожилля на лівій нозі, з розривом в тому ж рубці, що і попередня травма.


Приблизний прогноз становив від 6 до 8 тижнів, але без операції ніхто не може гарантувати, що в майбутньому не буде чергових рецидивів.


Клуб вважає, що найкраще зробити остаточне перезавантаження і покласти кінець цьому справжньому кровопускання, щоб уникнути попадання в важковирішувану петлю".