19 січня 2022 19:13

Тарас МИХАЛИК: "Коноплянці за стилем може підійти чемпіонат Туреччини"

32-річний півзахисник Євген Коноплянка пов'язаний з "Шахтарем" контрактом до 30 червня 2022 року, однак є підстави вважати, що "гірники" на нього вже не розраховують, оскільки футболіст не поїхав на перший збір гірників і вже підшукує собі нову команду.


Екс-гравець національної збірної України Тарас Михалик в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua розповів, яким був би найкращий варіант для футболіста в ситуації, що склалася.


"У схожому положенні опиняються багато гравців. І свою правоту потрібно доводити тільки на футбольному полі. На жаль, з рiзних причин у Коноплянки в останні роки виникли проблеми з ігровою практикою. Але в тому, що це футболіст високого рівня, я не сумніваюся.


Звичайно, беручи до уваги вік Євгена йому необхідно постійно грати. Ось чому Коноплянці важливо швидше отримати вичерпну відповідь на питання чи потрібен він "Шахтарю", якщо ні, то терміново зайнятися пошуком нової команди.


Упевнений, що Євген був би затребуваний майже у всіх українських клубах, а за кордоном можна було б зупинити свій вибір на Туреччині. В цій країні багато шанувальників того стилю, який на озброєнні у Коноплянка.


Втім, багато залежить і від самого Євгена, чи готовий він зараз до нових викликiв. Чи готовий він у переговорному процесі йти на поступки.


А ще я б побажав Коноплянці обов'язково знайти свого тренера, який би йому довіряв. Тоді ми б швидше побачили на футбольному полі знайомого Коноплянку: креативного, верткого, з прицільним завершальним удар. Упевнений, що свого останнього слова у футболі він ще не сказав".