15 січня 2022 16:32

Заваров пояснив, чому в Шевченка не вийшло у "Дженоа"

Колишній головний тренер збірної України Олександр Заваров прокоментував відставку Андрія Шевченка з поста наставника "Дженоа".


"У Андрія Шевченка мало тренерського досвіду. Напевно, немає розуміння, як тренувати клубну команду. До призначення в "Дженоа" він працював тільки зі збірною — це трохи інше. Робота з національною командою відрізняється.


Зідан взагалі починав з дітей в "Реалі", а тільки потім став головним. Поки у Шевченка немає тренерського і життєвого досвіду-без цього важко працювати. Треба пройти всі щаблі тренерства: від дитячого тренера, дублюючого і так далі. Дай бог, щоб у нього все вийшло», — сказав Заваров в бесіді з кореспондентом "Чемпіонату" Салаватом Муртазіним.


Шевченко очолив "Дженоа" в листопаді 2021 року. Його контракт з клубом був розрахований до 2024 року. Під керівництвом Шевченка "Дженоа" провів дев'ять матчів у чемпіонаті Італії, в яких тричі зіграв внічию і зазнав шість поразок.


В останньому матчі Шевченка в якості головного тренера італійського клубу Сталася поразка від "Мілана" (1:3, ДЧ) в Кубку Італії.


Фото - ФК Динамо