10 січня 2022 13:06
1

Гравець "Ювентуса" U-17 Фірман: "Агент обіцяв, що мене викличуть до збірної України U-17, але виявилося, що тренер вперше чує про мене"

Український вінгер "Ювентуса" U-17 Андрій Фірман розповів про можливий виклик до збірної України U-17.

- Мені багато агентів говорили, щоб я готувався до того, що мене викличуть до збірної України U-16. Сказали, що поїду в червні на збори. Але не покликали. Потім мені сказали, що в збірну U-17 точно викличуть на турнір у Києві, але я не поїхав. Потім мені сказали, що буде кваліфікація на Євро U-17. Мені подзвонив Алекс Великих. Він сказав, що зробить все, щоб мене викликали. Але мене знову не викликали.

Він сказав, що тренер вперше почув про мене. А мені перед цим інший агент говорив, що він розмовляв з тренером, що все окей. Я трохи розчарувався. Образився, що мене за дурня порахували.

Алекс каже, що в березні будуть ігри збірної, цього разу мене точно викличуть.

- Хто цей тренер?


- Олег Кузнєцов, якщо не помиляюся. Тренер збірної України U-17. Він сказав, що буде дуже цікаво подивитися на гравця, який грає за "Ювентус", – сказав Фірман.

И то правда! Хотя бы посмотреть игрока ,, Ювентуса"своего возраста можно было бы..... Только с нашими тренерами и селекционерами сборной не удивительно будет,если они о нем и не знают ничего.