10 січня 2022 09:44

Директор "Удінезе" після 2:6 від "Аталанти" жорстко розкритикував рішення провести матч

Директор "Удінезе" П'єрпаоло Марино після поразки від "Аталанти" (2:6) 21-му турі Серії А висловив обурення тим, що матч відбувся, незважаючи на втрати в його команді через ковіда, і пояснив, чому саме він прийшов розмовляти з журналістами після гри.


До цього у "Удінезе" не відбулися матчі з "Салернітаною" (21 грудня) і "Фіорентиною" (6 січня).


"Що тут коментувати, якщо матчу, по суті, не було? Я тут замість тренерів і гравців- а що їм коментувати?


Гравець і решта були змушені збиратися по неділях, як ніби це якийсь барний турнір. Деякі тільки здали негативні тести після двох скасованих матчів. На лавці були гравці з молодіжної команди, які перебували поза грою 20 днів.


Всі бачать, в якій критичної ситуації "Удінезе". За свої 44 роки роботи я жодного разу не бачив подібного. Це дуже соромна ситуація. Ті, хто приймає рішення, не турбуються про становище "Удінезе".


Результат матчу залишиться в історії як ганьба, але футболісти і тренери були героями, вони зробили все, що могли.


Треба запитати себе, чому це сталося. Кажуть, у цій ситуації треба рятувати телемовників, але що за шоу було сьогодні? Сьогодні на полі був не той "Удінезе", який переміг "Кальярі" з рахунком 4:0 до Різдва. Нам довелося випускати гравців, які були на карантині, і тепер ми подивимося, чи будуть наслідки для їх здоров'я", - цитує Марино Football Italia.