6 січня 2022 19:09

Жеремі про Клоппа: "Соромно, що тренер "Ліверпуля" не поважає Кубок Африки. Це третій за значимістю турнір у світі"

Колишній півзахисник "Челсі" Жеремі Нжітап прокоментував слова головного тренера "Ліверпуля" Юргена Клоппа, який назвав Кубок Африки "маленьким турніром" в листопаді.


"Я був зовсім не вражений, коли Клопп назвав Кубок Африки "маленьким турніром". Йому довелося попрощатися з Салахом і Мане, які вирушили на турнір в Камеруні, і я розумію, що у тренера може бути захисна реакція, оскільки хочеться, щоб ваші гравці були в хорошій формі.


Але у футболістів і тренерів в основному схожі амбіції. Для футболіста немає більш цінної нагороди, ніж виклик в національну команду його країни, і я впевнений, що Клопп, якби його викликали в збірну Німеччини, не зміг би відмовитися.


Багато фанатів за межами Африки можуть бути не в курсі, але, на мій погляд, Кубок Африки – третій за значимістю турнір у світі. Він дуже важливий для всіх, хто бере в ньому участь.


Я незадоволений висловлюваннями Клоппа, м'яко кажучи, і вважаю ганебним те, що тренер "Ліверпуля" не проявляє поваги до цього змагання", – зазначив камерунець.