2 січня 2022 15:45
1

Хаві повідомив, що "Барселона" не може заявити Феррана Торреса через фінансові проблеми

Головний тренер "Барселони" Хаві повідомив, що команда поки не може заявити новачка Феррана Торреса через фінансові проблеми.


"Ферран Торрес - це прекрасне підписання для нас, він чудовий і як людина, і як футболіст. Зараз він відновлюється від непростої травми, але я бачу, що він дуже відповідальний і принесе нам багато користі, я в цьому не сумніваюся. Ферран здатний грати на різних позиціях, Я задоволений тим, яких зусиль доклав наш клуб, щоб підписати цього гравця. Зараз потрібно розібратися зі стелею зарплат. Деякі гравці повинні піти, а в разі, якщо Дембеле погодиться продовжити контракт зі зниженням зарплати, то ми зможемо зареєструвати Феррана. Сподіваюся, так і станеться. Ми ведемо переговори, але з його агентами нам трохи складно. Я все ще вірю, що Усман все-таки залишиться з нами", — наводить goal слова Хаві.


"Барселона" оголосила про покупку Феррана Торреса у "Манчестер Сіті" 28 грудня, сума угоди склала 55 мільйонів євро без урахування бонусів. 21-річний іспанець підписав контракт з "синьо-гранатовими" до кінця сезону-2026/27.

Зараз він відновлюється від непростої травми - цирк)