30 грудня 2022 08:28

Ігор КОСТЮК: "Якщо Назар Волошин навчиться свою енергію направляти правильно - буде топ-гравцем. Але якщо буде бунтувати далі..."

Головний тренер "Динамо" U-19 Ігор Костюк поділився думкою про Назара Волошина.


- Назар - хлопець вулиць. Він своєрідний, у нього є характер, з яким він не завжди справляється, емоції. Але природа нагородила гравця швидкістю, якою він вміло користується. Якщо буде правильно направляти цю швидкість, куди потрібно. Тому що часто заграється, перетримує м'яч.


Знаємо, така проблема є у Гіо. Теж володіє дуже хорошою технікою, а у Назара є швидкість. Але іноді перетримує м'яч і не користується своїми кращими якостями.


- Правильно розумію, Волошин - хуліган по-своєму?


– Так. У нього дуже багато енергії, він її не туди, куди потрібно, направляє. Я його TikTok не бачив, але цікаво, подивлюся. Він бунтар, весь час незадоволений. Але в той же час, коли користується своїми якостями, до кінця відпрацьовує в обороні, завжди потім корисний в атаці.


Гравці з такою швидкістю, які агресивно грають вперед - бачимо, що на них будується гра у топ-команд, які швидкісні. Інша справа, як він цим користується. Якщо навчиться свою енергію направляти правильно - буде топ-гравцем. Якщо буде бунтувати далі...


Ну боремося поки, розмовляємо, підказуємо. Але в емоційному плані потрібно трохи попрацювати, - сказав Костюк.