27 грудня 2022 11:48

Стало відомо про стан здоров'я Шведа після важкого зіткнення

У чвертьфінальному поєдинку Кубка Бельгії український півзахисник "Мехелена" Мар'ян Швед після зіткнення з воротарем "Ейпена" втратив свідомість і отримав важкі пошкодження грудної клітини.


Як стало відомо Meta-ratings.com.ua, на щастя, обійшлося без серйозних наслідків через отримані пошкодження. Стан здоров'я українця вже не викликає побоювань, проте в сьогоднішньому матчі чемпіонату Бельгії — з ФК "Серен Юнайтед" він зіграти не зможе.


За наявною інформацією, найближчі дні під час паузи в чемпіонаті Бельгії Швед проведе в Європі, відновлюючись після пошкоджень, тому на новорічні свята в Україну їхати не буде.


15 Січня "Мехелен" проведе календарний поєдинок з "Левеном", за який виступає ще один наш співвітчизник — Микола Кухаревич. Пізніше стане ясно, чи відправиться Мар'ян разом з "Мехеленом" на короткостроковий збір на початку нового року в Іспанію.


Нагадаємо, що "Мехелен" викупив контракт Мар'яна Шведа у шотландського "Селтіка" і він належить бельгійському клубу до 30 Червня 2024 року. Німецький портал Transfermarkt оцінює українця в 1 мільйон євро.