20 грудня 2021 16:34
2

"Серйозних пропозицій щодо них поки немає". Журналіст розповів, з якими футболістами готові розлучитися кияни

Журналіст Ігор Циганик в ефірі "Циганик LIVE" на Footballhub розповів про те, чи можуть Віктор Циганков, Беньямін Вербич і Карлос де Пена покинути "Динамо".


- "Динамо" було готове продати Вербича і де Пену ще раніше, але не було серйозних пропозицій.


Минулої зими по де Пене була пропозиція з МЛС, звідки за нього пропонували 1 млн доларів. Але на той момент "Динамо" вирішило не продавати футболіста, тому що він був важливою фігурою в клубі.


Де Пена зараз в такому віці, що за нього вже багато не заплатять. І я думаю, що він зараз буде корисніше для "Динамо", ніж ті гроші, які можна за нього отримати.


Що ж стосується Вербича, думаю, можливість його продажу розглядали. У нього був не дуже вдалий рік через травми. Також розглядали б пропозиції і по Кендзері, і взагалі по всіх легіонерах.


Є таке поняття, як рівень продажів клубу. Тобто, якщо команда відпускає футболіста за 1 млн євро, те й іншого може відпустити за таку суму. Тому "Динамо" іноді в таких ситуаціях вирішує, що нехай краще футболіст залишається і грає, а потім піде вільним, чим виникнуть якісь інші моменти.


Ні по Вербичу, ні по Циганкову на сьогоднішній день серйозних пропозицій немає. Це слова президента "Динамо".

"Є таке поняття, як рівень продажів клубу. " - интересно, может потому что тот же Аякс про такое понятие не знает, они у могут продавать игроков как за 1 миллион, так и за 40
Я не філолог, але помилки в тексті бачу навіть я...