20 грудня 2021 13:44

Екс-президент "Барси" Гаспар: "Перес і Тебас ненавидять нас. Не довіряю Флорентіно, він робить тільки те, що добре для "Реала" і погано для "Барси"

Колишній президент "Барселони" Жоан Гаспар висловився про відносини нинішнього президента "блауграни" Жоана Лапорти з главою Ліги Хав'єром Тебасом і президентом» Реала" Флорентіно Пересом.

"Не питайте мене, кому я довіряю більше, тому що я не довіряю жодному з цих двох. Нашому президенту подобається зближуватися з Тебасом, який ненавидить не тільки саму "Барсу", а й те, що вона уособлює.

А з іншого боку є Перес, який ненавидить нас в спортивному сенсі, це точно. "Барселона" - великий суперник для Флорентіно, але для Тебаса це особисте.

Я б вважав за краще, щоб у "Мадрида" був інший президент, не Флорентіно, але я не думаю, що він піде в найближчі роки. Інша справа, що я раджу Лапорті триматися від нього подалі. Потрібно стежити за угодою по Суперлізі.

Я не довіряю Пересу. Думаю, що він робить тільки те, що, на його думку, добре для «Реала» і погано його головного суперника – "Барселони", – заявив Гаспар.