19 грудня 2021 22:57
1

Футбольний менеджер: "Сума трансферу Таловєрова у "Славію" становить близько 1 млн євро"

Відомий футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло, який орієнтується у чеському футболі, у бесіді з кореспондентом Footboom поділився своїм поглядом про те, що український захисник "Чеське Будейовіце" Максим Таловєров перебереться у празьку "Славію" цієї зими.


"Ще місяць тому по Таловєрову була підписана відповідна домовленість, і з 1 січня Максим переходить в "Славію".


Якщо ж про фінансову сторону питань, то по Таловєрову сума трансферу становить близько 1 мільйона євро.


Що стосується ігрових якостей Таловерова, то це приклад для наслідування будь-яким молодим гравцям, назвемо їх ноунейм, які пробилися, практично, з нізвідки. Коли Максим приїхав до Чехії, він скромно пішов грати в команду U-19 "Чеське Будейовіце". Там його помітили, взяли в оренду в "Спарту", де він відіграв близько півроку. "Спарта" не використала опцію викупу гравця, після чого він повернувся в "Чеське Будейовіце". Там з ним дуже добре працювали, довіряли йому, і він потихеньку через різні матчі – як вдалі, так і не дуже – набирав форму. Потім зі мною зв'язався головний тренер збірної України U-21 Руслан Ротань, запитав за Таловєрова. Я йому порадив залучати цього футболіста до матчів "молодіжки". кілька місяців тому я розмовляв з генеральним директором "Чеське Будейовіце", він дуже добре відгукувався про Таловєрова і зазначив, що клуб пов'язує з цим футболістом великі надії. Мабуть, пропозиція "Славії" була настільки цікавою, що вони домовилися про його трансфер. Контракту я не бачив, але зі слів менеджменту "Славії" знаю, що там крім трансферної вартості вказуються також опції, пов'язані з відсотками від подальшого продажу", - сказав Заховайло.

Агент хвалит кукушонка. Талаверов говняно играл за молодёжку- неуверенно, да еще и удаление схватил. Вообще не понравился.