19 грудня 2021 14:53

Олег ДУЛУБ: "Альваро поставив себе окремо від колективу, він не повинен залишатися у "Львові"

Тренер Львова Олег Дулуб в ексклюзивному коментарі Футбол NEWS проаналізував гру футболістів своєї команди в групі атаки.


- Якщо брати по персоналіях, то як для свого віку, непогано зіграв Артур Ременяк. Молодий футболіст, який тільки адаптується до УПЛ. Два забитих м'ячі - це непоганий результат особисто для нього, але недостатній для нас. Ернест розкрився до кінця першої частини сезону. Шина - 50 на 50. Моменти є, але реалізація кульгає. По Назаревичу окрема історія. Мало хто знає, що він грав з травмою плеча. Зараз йому належить операція. Йому було складно йти в стики з захисниками. Біль не давала грати йому на повну.


Альваро поставив себе вище колективу. Я гравцям сказав, що ні в одній команді футболіст, який ставить себе проти колективу, не повинен в ньому залишатися. Він постійно був чимось незадоволений, скаржився на малу кількість ігрового часу. Я давав йому шанс проявити себе. Показник ефективності гравця - це голи і гольові передачі. Ні того, ні іншого ми від нього не побачили на цьому осінньому відрізку. Ось і вся наша історія по атаці, - сказав Дулуб.