19 грудня 2021 11:41

"М***к ... ти ніколи не змінюєшся". У Луїса Суареса стався конфлікт з Дієго Сімеоне

Мадридський Атлетіко в рамках 18-го туру іспанської Ла Ліги проводив гостьовий матч проти андалузької Севільї, за підсумками якого сподівався поліпшити своє становище в турнірній таблиці. Однак, у підсумку вийшло зовсім навпаки-колектив Дієго Сімеоне двічі був змушений відіграватися по ходу зустрічі, але на гол господарів поля в кінці основного часу "матрацники" відповісти так і не змогли (1:2).


Невдалим з персональної точки зору цей матч став і для уругвайського нападника мадридського клубу — Луїса Суареса, який знову не зумів забити у ворота суперників, довівши тим самим власний показник нерезультативних поєдинків до семи ігор поспіль.


Як повідомляє іспанська преса, це сталося з футболістів вперше з початку виступів в Іспанії, куди він перебрався влітку 2014 року.


До того ж, представники ЗМІ вказують на конфлікт між Дієго Сімеоне і Луїсом Суаресом, який під час відходу на заміну розсерджено крикнув: "М***к... ти ніколи не змінюєшся".


Виправити невдалі статистичні показники уругвайський форвард зможе під час гостьової гри проти Гранади в наступному турі.