17 грудня 2021 16:15

МЮ не отримував запитів по Марсьялю. Клуб сумнівається, що покупець знайдеться

Майбутнє нападника "Манчестер Юнайтед" Антоні Марсьяля залишається невизначеним.


Англійський клуб ще не отримав жодного серйозного запиту про доступність Марсьяля в січні, пише ESPN з посиланням на власні джерела.


Більше тижня тому агент гравця Філіпе Ламболі заявив, що Марсьяль хоче піти з "Юнайтед" взимку. Однак ця заява не спровокувала зростання інтересу до француза.


У "МЮ" сумніваються, що знайдеться клуб, здатний виплатити за трансфер Антоні необхідну суму, а також готовий платити гравцеві таку ж велику зарплату, як у Манчестері.


"Манчестер Юнайтед" готовий розглянути пропозиції про трансфер Марсьяля, так як тренер Ральф Рангнік дав зрозуміти, що хоче працювати лише з тими, хто задоволений своїм становищем в клубі.


При цьому малоймовірно, що "МЮ" піде на зниження ціни заради продажу гравця. Також клуб не готовий платити йому більшу частину зарплати, якщо він піде в оренду.


Термін чинного контракту Марсьяля з "Юнайтед" закінчується в 2024 році, в угоду включена опція продовження ще на рік.


26-річний форвард лише двічі виходив у стартовому складі "МЮ" на матч АПЛ. Ще в п'яти матчах він з'являвся на полі з лавки запасних. Крім того, Марсьяль двічі зіграв у Лізі чемпіонів (проти "Вільярреала" він вийшов у старті).