16 грудня 2021 15:41

"Мілан" може запросити у "Бордо" повернення свого півзахисника

Наприкінці літа поточного року італійський Мілан запримітив у складі французького Бордо талановитого півзахисника Ясіна Адлі, після чого відразу ж виступив з пропозицією про його трансфер, але при цьому дозволив "жирондинцям" ще на рік залишити 21-річного гравця у себе на правах орендної угоди.


Однак, останнім часом в керівництві "россонері" висловлюють невпевненість щодо поточного стану Браїма Діаса, який видав ряд невдалих поєдинків у своєму виконанні, на тлі перенесеного в жовтні COVID-19.


За дев'ять зіграних з того моменту матчів іспанець віддав дві гольові передачі, не забиваючи при цьому у ворота суперників, в результаті чого Стефано Пьоли невдало постарався провести ротацію на його позиції на користь раді Крунича.


Оскільки ключовим завданням Мілана є боротьба за чемпіонський титул, то "червоно-чорні" хочуть забезпечити собі високий рівень конкуренції в стартовому складі на другу половину сезону.


Саме тому італійський колектив може під час зимового трансферного вікна звернутися до французьких колег з проханням про дострокове завершення оренди Адлі.


Як повідомляє місцева преса, прямих переговорів між сторонами ще не було, проте Мілан, який заплатив за француза 8 млн євро, рішуче дивиться в бік подібного варіанту розвитку подій.