15 грудня 2021 21:23

"Вийшли в УПЛ і думають, що великі". Президент "Інгульця" розніс свою команду за першу частину сезону

Президент Інгульця Олександр Поворознюк в ексклюзивному коментарі для Футбол NEWS підсумував першу половину сезону для своєї команди, розповів про плани після зимової паузи і розкритикував гравців за незадовільні результати.

- Гра є, а результату немає, значить оцінка – два. Навесні ви побачите зовсім інший Інгулець і за тренерським складом, і за складом гравців.

- Це стосується і головного тренера?

- Ні, головного тренера це не стосується. Запорожець, Ковальов, Салем - це люди, які точно залишаться в команді. Всі інші - під питанням. Ми зараз дуже старанно працюємо на трансферному ринку. Якщо будуть гравці, сильніші, ніж наші, будемо підсилюватися.

- Коли чекати перші трансфери?

- Зовсім скоро. Моя совість перед футболістами буде чиста, тому що я всім дав шанс. А те, що вони вийшли в Прем'єр-лігу і розповідають, що вони великі гравці, потрібно доводити на футбольному полі. Якби вони грали весь чемпіонат, як останню гру (перемога над Десною з рахунком 2:1), Інгулець був би іншим. Останню гру, мабуть, грали для того, щоб не вигнали, а першу - щоб сподобатися. Але ми це виправимо. Нам потрібно виходити і віддаватися на футбольному полі в кожній грі, вони отримують чималі гроші. Затримок немає, зарплата день в день, треба якось по-іншому ставитися до футболу. Має бути метод батога і пряника, – сказав Поворознюк.


Фото - офіційна сторінка "Інгульця" у Facebook