13 грудня 2021 23:10

Вік бере своє? 36-річний екс-динамівець і його заокеанський клуб невдало стартували у новому сезоні

Майже місяць тому ФК "Сідней", за який виступає колишній динамівець Мілош Нінкович, стартував у новому сезоні чемпіонату Австралії.


Але справи і у клубу, і у самого футболіста йдуть поки не зовсім добре.


"Сідней" з початку сезону відіграв вже шість матчів. І тільки у двох святкував перемогу - і обидва рази у Кубку країни - 4:2 і 2: 0 (причому, в 1/8 фіналу команді вдалося дотиснути опонента вже у додатковий час після 0:0 за підсумками основного).


У чемпіонаті ж "Сідней" зараз займає передостаннє місце - дві нічиї (0:0 і 2:2) і дві поразки (0:1 і 0:2). Тобто, команда забила тільки в одній зустрічі з чотирьох.


Що стосується самого Нінковича, то він взяв участь у п'яти поєдинках (награв 336 хвилин), не відзначившись результативними діями.


Востаннє Мілош віддавав результативну передачу в офіційному матчі 29 травня, а востаннє забивав - 24 квітня. Можливо, вік уже бере своє, адже екс-динамівцю 25 грудня виповниться 37 років!


Крайній гол Нінковича в Австралії


Окремо зазначимо, що це вже сьомий сезон для Нінковича в екзотичній для нас Австралії. Й у кожному сезоні він був одним з лідерів своєї команди, тричі завоювавши золото чемпіонату й одного разу Кубок. А за підсумками турнірів-2016/17 і -2020/21 серб був названий найкращим гравцем чемпіонату Австралії (у другому випадку він розділив цю нагороду).


До речі, зовсім скоро (і станеться це, швидше за все, у нинішньому році) Нінкович має провести 200-й матч у футболці "Сіднея".