5 грудня 2021 20:40

Віталій ВЕРНИДУБ: "У нас зараз важкий графік, тому що матчі через два на третій або через три дні на четвертий"

Захисник "Зорі" Віталій Вернидуб прокоментував перемогу над "Інгульцем" (1:0).

- Досить важка гра була. У нас зараз важкий графік, тому що ігри через два на третій або через три дні на четвертий, тому важко дається. Сил багато йде. Є у нас травмовані гравці, вони відновлюються, тому хочемо, щоб вони якомога швидше приєдналися до нас.

Команда суперника досить кваліфікована, закрила всі підходи до воріт, нам було важко цей захист ламати.

- Було чимало небезпечних моментів у вашому штрафному майданчику. Або хлопці добре розробили комбінації, або суперник недопрацював?

- По-перше, завжди хтось, десь помиляється і відразу вилазить гольовий момент. Суперник теж не просто так грає в УПЛ, достатньо кваліфікована команда, награють різні комбінації, які мали погрози у бік наших воріт.

- Так вийшло, що на першому місці опинився результат, а не сама гра.

- Зараз вже останні матчі перед перервою, тому важливо грати саме на результат. Особливо знаючи підсумки вчорашніх матчів, вони нас тільки підбадьорювали на кращий результат подій.

- Запам'ятався момент "Інгульця" на 60-й хвилині, коли вони мало не забили. Нам здалося, що ви за це добре відірвалися на супернику після голу.

- Це звичайні робочі моменти, хтось недопрацював, а хтось просів, тому потрібно було зібратися, щоб у хлопців знову прокинувся той азарт. Нам потрібен був гол, ми його забили, тому гра пішла в інше русло, – сказав Вернидуб.