5 грудня 2021 13:26

Захисник "Тоттенхема": "Категорично проти Брексита. Час показує, що це було неправильно"

Захисник "Тоттенхема" Ерік Дайер висловився з приводу процесу виходу Великобританії з Європейського Союзу.


У 2018 році він виступив на підтримку повторного народного голосування по Брексіту, опублікувавши твіт з хештегом #PeoplesVote (#НародноеГолосование). Дайер був проти виходу з ЄС.


"Ми тоді з "Тоттенхемом" були в Барселоні, тому я багато часу проводив в номері готелю, і це дійсно дратувало мене.


Я не шкодую про те, що висловився. Я категорично проти [Brexit], час показує, що [це неправильно для країни]. Я виріс за кордоном, тому я твердо переконаний в цьому. Brexit має багато сторін, і я не розумію їх – на людському рівні...


Одна з проблем - величезна роз'єднаність між Лондоном і іншою частиною країни і те, як інша частина країни відчувала себе в порівнянні з Лондоном. Це дійсно цікава тема просто тому, що Лондон настільки багатокультурний і так різноманітний.


У цьому сенсі це неймовірне місто, і, коли мої друзі з інших країн приїжджають, вони тягнуться саме до цього аспекту. Здорово, коли різні люди з усього світу живуть в цьому місті, в країні, яка, в порівнянні з багатьма, так вільна.


Я можу говорити тільки про те, де я живу, і це було чудово. Але в той час щоразу питання про народне голосування було відхилено парламентом. Я все ще думаю, що це справжня ганьба", - сказав Дайер.