28 листопада 2021 14:33

Стала відома причина, по якій "Олімпік" продає клубний автобус

Асистент тренера з аналітики Олімпіка Володимир Горожанкін на своїй сторінці в Facebook виставив оголошення про продаж клубного автобуса Volvo B9R Sunsundegui 2012 року, чим стривожив деяких представників української спортивної преси.


Деякі ЗМІ поширили інформацію, що продаж автобуса пов'язаний із закриттям клубу. Як стало відомо редакції Fanday.net, автобус знаходиться на балансі у попередньої юридичної особи, пов'язаної з Олімпіком.


Відповідно, його продає екс-власник клубу Владислав Гельзін. Нинішній Олімпік, який базується в Києві, його просто орендував.


На даний момент покупкою автобуса цікавляться кілька футбольних клубів в Україні, а також керівництво нового Олімпіка. Переговори про покупку повинні пройти наступного тижня. Крім того, джерело повідомило, що Олімпік працює в штатному режимі, питання про розформування клубу не стоїть.


Також джерело спростувало чутки, що колишній президент Олімпіка Владислав Гельзін віддалено управляє командою. Зараз президентом клубу є Андрій Горельцев.


Відзначимо, що на виїзні матчі Олімпік їздив на клубному автобусі або орендував засіб пересування у УАФ. Після 20-ти турів Олімпік займає 11-у позицію в турнірній таблиці Першої ліги.