23 листопада 2021 15:42

Леонід БУРЯК: "Перед матчем з "Баварією" "Динамо" зробило крок вперед у плані кондицій"

Відомий український футболіст і тренер Леонід Буряк в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua висловився про матч 5-го туру групового раунду Ліги чемпіонів "Динамо" - "Баварія".


"У плані кондицій "Динамо" зробило крок вперед. Кияни досить добре грають в УПЛ. І це все тепер потрібно перенести на єврокубки. Так склалося, що, якщо "Динамо" в цій грі не візьме очки, то у киян буде мало шансів на євровесну. Розклад такий: "Бенфіка" грає на виїзді з "Барселоною", а "Динамо" приймає "Баварію". І в цих поєдинках буде багато вирішуватися щодо того, хто які місця займе в групі. Дуже складна підгрупа у киян. З такого квартету вибратися дуже складно. Але це футбол. Ми в 70-х грали проти такої ж "Баварії". Тоді у складі мюнхенців було сім чемпіонів світу, багато іменитих футболістів. Зараз "Баварія" - це також дуже грізна сила.


Кожен футболіст може себе перевірити на цьому рівні. Можна дізнатися, як вони виглядають і грають. Кожен з них хоче кудись виїхати і грати в європейських чемпіонатах. Я думаю, всі прекрасно розуміють, що означають матчі Ліги чемпіонів. Але подивимося, чи зможуть динамівці той запас міцності і запас солідності, який вони демонструють зараз, перенести на Лігу чемпіонів".