20 листопада 2021 21:23

Грозний порівняв приходи Шевченка та Джеррарда у "Дженоа" та "Астон Віллу"

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua порівняв Андрія Шевченка та Стівена Джеррарда.


"Ще раз вітаю Андрія Шевченка з підписанням контракту з іменитим клубом "Дженоа". Це перший тренер з українським громадянством, який очолив клуб Серії А. Бажаю удачі, хорошої гри і титулів! На мій погляд, проект дуже цікавий. Упевнений, що за три роки ми побачимо генуезький клуб в числі фаворитів італійського футболу. Особисто я бачу дуже правильним кроком такий варіант клубного працевлаштування, так як є і бажання керівництва, і фінанси, і час, і терпіння для системної і якісної роботи.


Тим, хто щодня кричить, що Андрій повинен вже зараз приймати "Мілан", в якому він раніше грав, я відповім, що там дуже успішно працює дуже сильний італійський фахівець Стефано Піолі, який завоював друге місце в минулому сезоні і лідируючий разом з "Наполі" в поточному чемпіонатi. Тим більше "россонері" продовжили з цим фахівцем діючий контракт.


Давайте міркувати не емоціями, а холодною головою. За вашою логікою Стівен Джеррард повинен був приймати "Ліверпуль", в якому просто здорово і фантастично працює німецький фахівець Юрген Клопп. Так що заради Джеррарда, який грав у "Ліверпулі", потрібно звільнити Клоппа? Джеррард правильно будує свою кар'єру. Спочатку він успішно очолював "Рейнджерс", а зараз став рульовим в "Астон Віллі", яка, як і "Дженоа" бореться за виживання.


Упевнений, що у Шевченка і Джеррарда все вийде. Але зараз їх команди вирішують зовсім інші завдання. Цей шлях обов'язково потрібно успішно проходити, щоб рухатися далі", - сказав Грозний.