15 листопада 2021 21:45

Максим КАЛIНIЧЕНКО: "Враховуючи невдачу в цій кваліфікації, Боснія і Герцеговина навряд чи в останньому матчі буде грати абияк"

Екс-гравець московського "Спартака" і збірної України Максим Калініченко зробив прогноз на матч відбіркового турніру ЧС-2022 Боснія — Україна.

"Зараз ситуація в групі D така, що Україна посідає третє місце з дев'ятьма очками. Але для них ще не все втрачено. Фінляндія з другого рядка випереджає команду тільки на два бали. Так що ймовірність виходу України на ЧС, хоча б з другого місця, ще є.

Важливий також суперник. У Фінляндії в останньому турі - це Франція. Правда, французи вже забезпечили собі вихід з групи з першого місця. Але це зовсім не означає, що вони тепер не стануть боротися з фінами.

Однак і жовто-синім дістався в заключному турі не найлегший суперник — з Боснією вони вже зіграли внічию минулого місяця. Тоді вони обмінялися одним забитим м'ячем і завершили матч — 1:1. Тепер боснійці йдуть четвертими з сімома балами в активі. Вони вже не мають шансів зайняти навіть друге місце.

Враховуючи невдачу в цій кваліфікації, Боснія і Герцеговина навряд чи в останньому матчі буде грати абияк. Україні буде не так просто в цій грі. Думаю, засмутити оборону українців боснійці здатні. Все-таки жовто-сині не найкращим чином провели матчі відбору, часто пропускали.

Але для України це найважливіший матч. Команді необхідно перемагати і сподіватися на успіх Франції в грі з фінами. Так що я буду вірити в Україну. Хоча і думаю, що виграє вона не з сухим рахунком. Ставлю на те, що обидві команди заб'ють", — цитує Калініченка "ВсеПроСпорт".