14 листопада 2021 08:18

Геннадій ЗУБОВ: "Українцям не потрібно дивитися на суперників, а самим порадувати вболівальників у Боснії"

У передостанньому турі відбіркового циклу чемпіонату світу в групі, де виступає національна збірна України, фіни перемогли в гостях боснійців (3: 1).


Екс-гравець національної збірної України Геннадій Зубов в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings. com.ua розповів, який результат був вигідний нашим футболістам.


"Звичайно, зі стратегічної точки зору українців більше влаштовувала нічия, тоді в останньому матчі в разі перемоги ми займали прохідне друге місце. Тепер становище ускладнилося. Нам необхідно не тільки вигравати у боснійців, а й, щоб французи не програли фінам. І якщо взяти до уваги, що при рівності очок перевагу отримує збірна має краще співвідношення забитих і пропущених м'ячів, то нашим потрібно постаратися перемогти з перевагою хоча б в два голи.


Вчора пізно ввечері французи взяли гору над Казахстаном і прогнозовано забезпечили собі путівку до фінальної частини світового форуму в Катарі, однак це аж ніяк не означає, що в заключному матчі вони абияк діятимуть проти фінів. І навіть якщо виставлять експериментальний склад, то це не повинно вводити в оману: у французів "зірок" предостатньо, тому господарям не варто чекати від іменитого суперника слабинки.


Хоча порадив би підопічним Олександра Петракова, в першу чергу, зосередитися на своєму поєдинку і, нарешті, порадувати вболівальників переможним результатом".


Нагадаємо, що в активі лідера - збірної Франції - 12 очок, у фінів - на очко менше. Українці треті з дев'ятьма очками.


Фото - Meta-ratings.com.ua