12 листопада 2021 16:32

Невілл про гравців МЮ в соцмережах: "Якісь путінські прийоми - читаючи, ти відчуваєш маніпуляцію. Ванільні, вилизані пости"

Колишній захисник "Манчестер Юнайтед" Гарі Невілл розкритикував гравців клубу за реакцію на поразки від "Ліверпуля" (0:5) і "Манчестер Сіті" (0:2) в соцмережах.


"У "Манчестер Юнайтед" є люди, якими я дуже захоплююся не тільки за їх футбольні якості, але і за людські. Вони чутливі, стійкі, мають почуття гумору. Це виділяє їх. Я їх зовсім не впізнаю, коли бачу їх пости в соцмережах.


Я бачу ванільні, вилизані повідомлення. Я читаю нещирі вибачення, які не чіпають ні мене, ні будь-якого іншого фаната "Юнайтед". Я бачу, як половина складу публікує твіти з майже однаковими фразами. Все виглядає так, немов вони читають сценарій. І не тільки в "Юнайтед".


Деякі з цих твітів і постів - тактика по відволіканню уваги. Читаючи їх, ти відчуваєш, що тобою маніпулюють. Якісь путінські прийоми контролю за повісткою. Це ж футбол!


У соцмережах я бачу пости футболістів, з якими знайомий. І вони використовують слова і фрази, які жодним чином не відображають стан реальної людини. Пости сміховинно брехливі, і фанати знають про це", – написав Невілл в колонці для The Times.