11 листопада 2021 13:53

"Був один тренер..." Георгій Цитаішвілі згадав, як його 8 місяців не брали у "Динамо"

Динамівець Георгій Цитаішвілі для каналу "Муха" розповів, як його брали у київське "Динамо".


"У мене проблема, напевно, була одна. У той період, 8 місяців, коли я був на перегляді, був один тренер (не хочу прізвище говорити, він вже не працює), який мене просто не брав. Так, я 8 місяців був там. Мені сказали вчити мову - я сам три місяці вчив. Вивчив російську мову - не взяли. Сказали трохи у зрості додати - не взяли.


І в один прекрасний день я сказав, що якщо не візьмуть після цієї гри, то я їду. Невідомо куди, але їду. Ми грали у манежі, і мене помітив Олексій Михайличенко. Підійшов до моєї мами, сказав: "Це Ваш син? Хороший хлопчик". І потім мене взяли. Так, по суті він мене взяв у "Динамо". Потім змінили тренера. Прийшов Дроценко, про якого хороші спогади. Він не забороняв мені використовувати свої сильні якості. Він умів розвивати молодих.


Теплі спогади про життя на базі. Класна база. Навіть зараз згадую, і іноді хочеться туди просто приїхати. Академія "Динамо" - найкраща в Україні. 100%! Я не дивлюся на базу та поля, я дивлюся на тренерський штаб. У нас були найсильніші тренери в академії", - сказав Цитаїшвілі.