10 листопада 2021 23:37

Воротар Муссо: "Перейшов в "Аталанту", щоб більше не пропускати від неї по 7 голів. Я боявся її найбільше"

Аргентинський голкіпер "Аталанти" Хуан Муссо розповів деталі свого переходу в клуб з Бергамо цього літа. Муссо підписав контракт з бергамасками 2 липня поточного року, перейшовши з "Удінезе".


"На трансферному ринку позначилася пандемія. "Аталанта" не звикла витрачати великі суми, тому я відчуваю величезну відповідальність (сума трансферу склала 20 млн євро). За такі гроші "Аталанта" могла підписати кого завгодно, але вони вибрали мене.


Вони забивали нам купу голів кожного разу, коли ми з ними зустрічалися. "Аталанта" була командою, яку я боявся найбільше. Одного разу вони забили нам сім м'ячів, потім чотири, потім три ... Я думаю, що один Луїс Мюріель забив мені вісім м'ячів у п'яти матчах. Коли я зрозумів, що вони стежать за мною, я сказав своєму агенту бути напоготові.


Люди можуть не називати "Аталанту" топ-клубом, але, на мій погляд, вони грають як один. Ми нікого не боїмося", - сказав Муссо в інтерв'ю La Nacion.


Аргентинець виступав з 2018 року за "Удінезе". У попередньому сезоні він провів у серії а 35 матчів і пропустив 46 м'ячів.