10 листопада 2021 11:39

"Подивіться на Салаха або Де Брюйне". Екс-динамівець впевнений, що він ще зможе заграти на високому рівні

22-річний румунський півзахисник Тудор Белуце, який в минулого сезону виступав за "Динамо" на правах оренди з "Брайтона", впевнений, що всі останні невдачі і травми зробили його тільки сильніше.


- Я не хотів, щоб все це сталося. Після того, як я пішов з "Вііторула", все, здавалося, йшло добре, я міг прогресувати і грати. Але, може, і повинно було статися те, що сталося.


Я не грав багато матчів, були травми і речі, які я не міг контролювати. Я не щасливий, коли не граю. Ви можете дати мені все на світі, але я просто хочу грати у футбол, тому що люблю його і хочу бути на полі!


Я намагаюся витягти позитивні моменти з кожного отриманого мною досвіду. Хоч я і не грав, але зараз відчуваю себе більш зрілим. Цей бій зробив мене сильнішим. Англія була для мене мрією і залишається такою. Я хочу грати в Прем'єр-лізі, будь то "Брайтон" або інша команда.


У всіх нас є різні способи досягти вершини, і я на 100% впевнений, що зможу потрапити туди, куди хочу. Подивіться на Салаха або Де Брюйне. У "Челсі" не знали, як їх використовувати, але тепер вони два кращих гравця в світі. Але все вимагає часу і терпіння, - сказав Белуце в інтерв'ю The Athletic.


Нагадаємо, що минулого сезону румунський футболіст провів за "Динамо" всього 3 матчі у всіх турнірах.