7 листопада 2021 20:14

Валерій ФЕДОРЧУК: "Подвійно прикро програвати такі матчі, як "Чорноморцю"

У поєдинку 14 туру чемпіонату УПЛ "Рух" у драматичній розв'язці поступився "Чорноморцю" 3:4, програючи по ходу поєдинку у Львові 0:3.


Півзахисник "Руху" Валерій Федорчук в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua розповів, що завадило його команді уникнути поразки.


"Для мене це був 250 поєдинок в елітному дивізіоні у складі різних команд, однак не вдалося відзначити цей ювілей позитивним результат. Хоча якби все закінчилося нічиєю, то беручи до увага, як розгорталися події на полі, це було б для "Руху" як перемога.


Не пам'ятаю, щоб у моїй кар'єрі ще був поєдинок, коли ми відігралися, програючи 0:3, а я до того ж записав у свій актив дубль. До речі, мій перший гол у поєдинку з одеситами виявився двадцятим забитим в УПЛ. Але коли, здавалося, що все найгірше позаду, в кінцівці не встежили за контрвипадом «моряків».


Хто винен? Розбір поєдинку ще попереду, поки ж переважає почуття досади. Адже ми повернулися в гру, врятували, склалося враження, безнадійно програний матч. Тому подвійно образливі такі поразки".