7 листопада 2021 08:23

"Хіба нас уб'ють або розстріляють?". Юрій Максимов - про перемогу над "Динамо"

Головний тренер "Ворскли" Юрій Максимов у програмі "Профутбол Digital" прокоментував перемогу своєї команди над "Динамо" в 14-му турі УПЛ (2:1).


- Зрозуміло, що важко проти "Динамо" грати. Прекрасно розуміємо, у них заявка на 30 осіб. Сьогодні грали 11 на 11, і десь нам пощастило. Перемога така - виграли, але як би не по грі. Хлопці - молодці, витримали. Обіграти "Динамо", повірте, дуже важко.


Неповна заявка? Так, у нас ковід - трохи втратили футболістів. Хтось відновлюється, Чеснаков був у складі, вийшов на розминку, каже: "Я не можу, сил немає – попливу". Ми відразу випустили Челядина. Той же Пуцлін після ковіда, там ще багато людей залишилося. Це у всіх проблеми такі, думаю, не тільки у нас.


– Розігрували через короткий пас у штрафний.


-Краще втратити м'яч, але вибивати кудись без адреси – це не по мені. Краще ми програємо, але сісти в штрафну і оборонятися – я не розумію. Ідіть вперед, грайте там, нічого страшного, якщо пропустимо. Хіба нас уб'ють або розстріляють? Це футбол, треба грати, намагатися.


- Перервали майже річну серію "Динамо" без поразок в УПЛ.


- Скажу чесно, виграти - завжди приємно, у "Динамо" – подвійно, навіть втричі, тому що грав за цю команду і знаю, що це таке - обіграти "Динамо".


На виїзді, 11 осіб, у нас лавки не було – діти сиділи. Не буду скаржитися, але воно так і є. Я вдячний футболістам.


- Червона Кравчуку.


- Може, я нагнітав, говорив, щоб старався, відбирав м'яч. Він старався, але зрозуміло – вийшов у таку гру. Я його тільки похвалив, - сказав Максимов.