6 листопада 2021 19:35

Невілл про МЮ: "Сульшера не звільнять, якщо все не стане зовсім погано. Але ми наближаємося до цього"

Колишній захисник "Манчестер Юнайтед "Гарі Невілл оцінив перспективи головного тренера команди Оле-Гуннара Сульшера після поразки від "Манчестер Сіті" (0:2) в 11-му турі АПЛ.

"Олі зараз під величезним тиском, а команді бракує хоробрості. Коли не грає Кавані, у якого є бажання битися за клуб, вони виглядають занадто "люб'язними", цього недостатньо.

До кінця минулого сезону спостерігався певний прогрес, МЮ завершив сезон вище "Ліверпуля", але те, що відбувається зараз, не входило в плани клубу. Деякі вболівальники вважають, що потрібно було вживати заходів два тижні тому, поки був вільний Антоніо Конте, але цього призначення ніколи б не сталося, такий варіант навіть не став би розглядатися.

"МЮ" не готовий до подій, тому що керівництво заступилося за Оле і його штаб. І я вважаю, що немає ні найменшого шансу на те, що рішення [про звільнення Сульшера] буде прийнято по ходу сезону, якщо тільки все не стане зовсім погано. Але, думаю, ми наближаємося до цього стану.

Якщо "Челсі" переможе сьогодні, то до лідера буде вже 11 очок, не можна так відставати від першого місця після 11 турів. У Сульшера є кілька тижнів для того, щоб знову вивести команду на переможний шлях. Після перерви МЮ чекають "Уотфорд", "Вільярреал" і "Челсі", всі на виїзді. Все може стати зовсім сумно", - сказав Невілл.