6 листопада 2021 11:39

Екс-захисник збірної Франції: "Нинішній ПСЖ - це великий бардак, але з цим нічого не поробиш"

Колишній захисник "Челсі" та збірної Франції Франк Лебеф заявив, що аргентинському тренеру Маурісіо Почеттіно дуже складно, маючи під рукою саме той склад виконавців, який зараз у нього є.


"З ПСЖ все складно. Я не хочу бути різкий по відношенню до тренера, тому що знаю, що практично неможливо утримати роздягальню і дійсно зробити щось особливе з тими, хто є. Є три гравці, які повинні робити те, що хочуть. Вони роблять те, що хочуть, а інші повинні захищатися і компенсувати це. Так що це великий бардак, але з цим нічого не поробиш. Якщо Неймар, Мбаппе, Мессі готові грати, доводиться їх випускати.


Так у чому вина тренера? Для мене - ні в чому. Ми бачили, як Лоран Блан старався з усіх сил, бачили Комбуаре, бачили Емері та Тухеля – все одне і те ж, і ми думали, що вони всі погані тренери. У минулому сезоні один з них виграв Лігу Європи, а інший - Лігу чемпіонів. Знаєте, я не буду засуджувати Почеттіно, тому що якщо він піде і виграє Лігу чемпіонів з наступним клубом, можливо, деякі люди почнуть помічати проблеми в ПСЖ", – цитує Лебефа ESPN.