1 листопада 2021 14:25
1

Іван ГЕЦКО: "У разі швидкого голу "Динамо" зможе розраховувати на перемогу у матчі з "Барселоною"

Екс-нападник національної збірної України Іван Гецко в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua поділився своїми очікуваннями від завтрашнього протистояння в Києві.


"На мій погляд, для динамівців це останній шанс пробитися в єврокубкову весну. Тим більше, що завтрашній опонент - це не та грізна "Барселона" часів Ліонеля Мессі, що змітала всіх підряд зі свого шляху. До того ж, у каталонців серйозні кадрові втрати, та й зміни на тренерському містку дадуть про себе знати.


Втім, хтось може помітити, що були випадки, коли "Барселона" грала з "Динамо" екскпериментальним складом, однак це не заважало їй легко перемагати. Однак, думаю, що кияни останнім часом додали на міжнародній арені. До речі, навіть добре, що останні поєдинки з "Маріуполем" вони провели невиразно. Отримають наганяй від Мірчі Луческу і злішими будуть, оскільки саме максимальної концентрації їм явно не вистачало з приазовцями.


Згоден, у "Динамо" залишаються проблеми з центральним нападником, але в поєдинку з "Барселоною" все одно не варто сподіватися отримати дивіденди в позиційному наступі, шанс - в блискавичному переході від оборони в атаку. А якщо ще вдасться забити швидкий гол, то господарі цілком можуть відсвяткувати побуду".

глупости, Динамо может расчитывать на очки, если не пропустит быстрый гол, и сохранит сухие ворота хотя б в первом тайме, и начале второго. А если потом и закатит голешник, - то вообще будет супер.