29 жовтня 2021 20:37

Анелька - про критику Неймара: "Мессі теж не показує нічого видатного в цьому сезоні, а у нього 6 "Золотих м'ячів"

Екс-нападник» Парі Сен-Жермен " Ніколя Анелька став на захист форварда ПСЖ Неймара, гру якого піддають критиці в нинішньому сезон. Анелька зазначив, що одноклубник бразильця Ліонель Мессі також відчуває проблеми в першій половині сезону.


"Ми багато чого вимагаємо від Неймара, але того ж можна вимагати і від Мессі. З самого початку сезону він не показував нічого видатного. У цього футболіста шість "Золотих м'ячів", але гру такою вже екстраординарною не назвеш.

Неймар проходить через непростий момент. Якщо тренер думає, що він повинен грати, щоб повернутися на свій рівень, то змушує Неймара виходити на поле. Прибравши його зі складу або замінивши, Почеттіно може зламати його моральний дух, і це нічого не виправить.

Крім того, у Неймара велика зарплата. Це зірка французького і світового футболу. Він один з кращих в чемпіонаті і зараз бореться за те, щоб показати це. Він може не робити на полі нічого, але зате потім зробить все. Почеттіно довіряє йому. І навіть незважаючи на те, що Неймар не в формі, команда продовжує перемагати", - наводить слова Анелька RMC Sport.